15. 09. 2011.

Novi update za Facebook aplikaciju


Facebook je danas izdao novi update za svoju Android Aplikaciju. Osim što bi aplikacija trebala da reflektuje promjene vezane za privatnost koje su se nedavno desile na Facebook web sajtu, update konačno omogućava i instalaciju na Android tablet uređaje.


Nije potrebno ni da pogledate ocijene ove aplikacije na Android marketu, da biste znali da bi mogla biti i bolja. 1,5 miliona korisnika je ocijenilo ovu aplikaciju sa 3,6 zvjezdice od mogućih 5. Ovim update-om Facebook se trudi da ispravi neke od problema koji su toliko dugo frustrirali korisnike. Evo šta je novo…

Aplikacija sada omogućava korisnicima da ograniče ko će moći da vidi postove, tagovanje prijatelja i mjesta u postovima. Tu je i novi dizain profila i zida sa novostima a unaprijeđene su poruke i notifikacije. Pregledanje slika je takođe poboljšano, pa je sada moguće pogledati nove slike prelazeći prstom preko njih (swype). U novoj verziji moguće i osvježiti zid sa novostima povlačenjem prsta prema dolje.

Vjerovatno su se neki od vas prilično obradovali činjenici da je sada konačno moguće instalirati ovu aplikaciju na Android tablete, al prije nego što vas ponese oduševljenje, treba da znate da update omugućava instalaciju na tablete, al tu sve novine prestaju. Aplikacija nije optimizovana za tablete, tako da će većina vas i dalje koristiti Facebook sajt umjesto aplikacije na tabletu.

Sve u svemu update ne donosi ništa revolucionarno, već nesto sto je odavno već trebalo da se nalazi u ovoj aplikaicji.

Cijena: Besplatna
Proizvođač: Facebook

 


Takođe preporučujemo:


Facebook Messenger
Facebook Messenger
Aplikacije
News360 – Jedina news aplikacija koja će vam trebati
News360 – Jedina news aplikacija koja će vam trebati
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.