26. 09. 2011.

Reckless Getaway


Polarbit nas je još jednom obradovao izdavaštvom zaista izvrsne igre – Reckless Getaway, dostupne na Android Marketu od 01.09.2011. Ovo je peta po redu igra male švedske firme Pixelbite, koju čini svega 8 programera, i to dostignuće kako kaže Pixelbit se može prepisati njihovom talentu i 820 litara kafe popijene do sada.


Reckless Getaway nas stavlja u ulogu pljačkaša banke koji u GTA stilu pokušava da umakne policiji jureći gradom. Poene dobijate uništavajući policijska i druga vozila, sakupljanjem novčića i izvođenjem ludih stantova. Kontrole su jednostavne. Pritiskom na lijevu ili desnu strelicu, upravljate vozilom, dok je gas automatski. Posebne moći dobijate sakupljanjem znakova pitanja pokraj puta i možete ih aktivirati pritiskom na poseban taster. Neke od njih turbo brzina, skok i EMP.

Reckless Getaway Reckless Getaway

Kolizije i sudari su lijepo urađeni, animacije su glatke, a sve je to propraćeno pogledom iz ptičije perspektive. Igra se sastoji od 16 nivoa i 2 moda Getaway i Wreckless. Za razliku od Gataway tj. normalnog moda, Wreckless vas stavlja za volan kamiona i vaš cilj je pričinjavanje što veće štete. Za svaki uspješno pređeni nivo dobijate maksimalno 4 zvjezdice, koje su vam potrebne kasnije kako bi ste otključali veće nivoe.

Reckless Getaway Reckless Getaway

Reckless Getaway je zaista prelijepa igra, koja će se većini dopasti, ali na žalost u pitanju je i prilično kratka igra koju ćete u potpunosti preći za jedno ili dva poslije podneva. Programeri su već najavili nove nivoe, modove i kako kažu “gomilu” drugih stvari, za koje se nadamo da nećemo morati dugo da čekamo.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5iXqFweH7Fs

Cijena: $2.99

 


Takođe preporučujemo:


Memory Trainer
Memory Trainer
Igre
Plants vs. Zombies
Plants vs. Zombies
Igre
Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition
Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition
Igre

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.