29. 09. 2011.

Korisnik greškom dobio telefon sa Ice Cream Sandwich verzijom Androida


Ice Cream Sandwich

Blogovi su danas brujali viješću da je jedan srećni (ili nesrećni – vidjećete kasnije) korisnik dobio svoj novi Nexus S telefon preinstaliran sa Ice Cream Sandwich – novom verzijom Android operativnog sistema.


Video je brzo dospjeo do Endgadget portala koji ga je objavio. Na videu možemo primjetiti novi interfejs za kameru, launcher, dialog za notifikacije i task manager u Honeycomb stilu. Ono što se može vidjeti je u liniji sa procurelim slikama koje smo mogli vidjeti prije par mjeseci. Naravno uvijek postoji mogućnost da se zapravo radi o prevari i da je u pitanju poseban bild kreiran da izgleda u skladu sa dosadašnjim glasinama. Simptomatično je i to da video traje svega 2 minuta i da ne prikazuje nikakve značajnije detalje kao ni verziju operativnog sistema.

Korisnikov telefon je navodno ubrzo bio daljinski blokiran i zaključan, tako da ga više ne može koristiti. Mi smo veoma sumnjičavi u autentičnost ovog videa, jednostavno očekivali bi smo da vidimo daleko više od onoga što je prikazano. Jedno je sigurno, novi Googleov operativni sistem se svakim danom sve više bliži da ugleda svijetlost dana. Video možete pogledati ovde pa prosudite sami.

httpv://www.youtube.com/watch?v=tt0rFXRbaJw


Takođe preporučujemo:


Kako da updatujete Nexus S na Android 4.0 – ICS još danas!
Kako da updatujete Nexus S na Android 4.0 – ICS još danas!
Android OS, Savjeti
Kako se pripremiti za Ice Cream Sandwich update
Kako se pripremiti za Ice Cream Sandwich update
Savjeti
Zbogom Flash-u…
Zbogom Flash-u…
Vijesti

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.