07. 10. 2011.

Early Bird


Early Bird

I pored pomiješanih komentara među korisnicima, odlučili smo da ipak probamo Early Bird, nedavno objavljenu featured (odabranu) igru na Android Marketu. U nastavku pročitajte naše utiske.


Early Bird vas stavlja u ulogu tek izlegle pričice, koja sa još nejakim krilima pokušava da preleti preko raznih prepreka i ulovi crva. Ptić, sa velikim crnim očima kao šoljama za kafu, odmah će se svidjeti svima onima koji imaju do 5 godina. Mi malo stariji nismo uspjeli da se oslobodimo utiska da bi se sa ovom igrom odlično prodavala bojanka sa 5 šarenih flomastera.

Early bird Early bird

Ptić ima određeni broj zamaha krilima na svakom nivou i da bi ste prešli na sledeći nivo potrebno je da dođete do crva uz što manji broj istih. Usput možete sakupljati insekte, koji najviše podsjećaju na pčele, za koje ćete dobiti dodatne poene. Razne prepreke nalaziće se na putu hrabrog ptića, poput zidova, trnja i slično. Sa druge strane, razne vrste cvijeća pomoći će vam da odskočite što dalje.

Na žalost na Nexus S telefonu, brzo smo iskusili tehničke probleme u vidu primjetnog laga, koji zna da bude prilično iritirajući. Igru smo takođe probali na tabletu. Iako radi, igra nije optimizovana za tablete i ne skalira se pravilno srazmjerno veličini ekrana, već gornji dio nedostaje. Još jedna iritirajuća stvar je reklama za kupovinu bonus paketa, koji vas pretvara u feniksa, omogućava da preskočite teže zadatke i donosi dodatne nivoe. Ovu vrstu reklame bi očekivali od besplatne igre, ali ne i od one koja se plaća.

Early bird Early bird

Uzevši sve u obzir, ovo je igra koja je prvenstveno namjenjena djeci i kojom ćete uspjeti da smirite nemirne klince na par sati. Ipak, da vaši mališani ne bi dobili venu na čelu od nerviranja, zato što mali plavi ptić ne leti gdje bi trebao, preporučujemo da je prvo probate na vašem uređaju i u koliko ne radi kako treba, u roku od 15 minuta možete iskoristiti pravo na refundiranje. S obzirom na popularnost ove igre, nadamo se da programeri neće čekati dugo da otklone ove nedostatke.

Cijena: $0.99

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.