10. 10. 2011.

Odložena Unpacked konferencija


Steve Jobs

Zbog smrti osnivača Applea Steve Jobsa, Samsung i Google su odlučili da odlože predstavljanje novog Nexus Prime telefona i Ice Cream Sandwich, nove verzije Android operativnog sistema.


U zajedničkom saopštenju objavljeno je: “Samsung i Google su odlučili da odlože Samsung Mobile Unpacked događaj u San Diegu, predhodno zakazan za 11. oktobar. Zbog trenutnih okolnosti, složili smo se da nije pravo vrijeme za najavu novog proizvoda. Zamolili bismo za razumjevanje naše klijente i medije zbog svih neprijatnosti prouzrokovanih ovim. Novi datum i mijesto će biti ubrzo najavljeni”.

Po nezvaničnim informacijama portala Nexus404, Unpacked konferencija Googla i Samsunga će se održati u Londonu 27. oktobra. Unpacked aplikacija, o kojoj smo nedavno pisali (Pratite uživo konferenciju Samsunga i Googlea u utorak sa Unpacked aplikacijom) još uvijek odbrojava vrijeme do 11. oktobra. Očekujemo da će u utorak izaći update za aplikaciju i da ćemo tada saznati novo vrijeme i mjesto konferencije.

Evo i par drugih saopštenja objavljenih povodom smrti Steve Jobsa od strane rukovodilaca Googla i Samsunga.

Geesung Choi izvršni direktor Samsunga: “Predsjedavajući Steve Jobs je donio mnoge revolucionarne promjene čitavoj IT industriji i bio je odličan preduzetnik. Duh njegovih inovacija i izvanredna dostignuća će biti zapamćena širom svijeta”.

Larry Page izvršni direktor Googlea: “On je uvijek bio u stanju da sa malo riječi kaže ono što bi ste zapravo trebali da mislite prije nego što ste to pomislili”.


Takođe preporučujemo:


Motorola sa Intel procesorom
Motorola sa Intel procesorom
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije
Android aplikacije dostigle cifru od 10 milijardi downloada
Android aplikacije dostigle cifru od 10 milijardi downloada
Vijesti

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.