11. 10. 2011.

ParkingMNE – Aplikacija za plaćanje parkinga u Crnoj Gori


ParkingMNE

Iz ne tako bogate ponude Android aplikacija u Crnoj Gori, ParkingMNE se izdvaja kao aplikacija koju će sa zadovoljstvom pozdraviti svi vlasnici Android telefona u Crnoj Gori.


Pomoću ParkingMNE aplikacije možete jednostavno plaćati parking sa vašeg mobilnog telefona. Dovoljno je da jedan put unesete podatke koji odgovaraju vašem automobilu. Potrebno je da prvo odaberete opštinu u kojoj živite, a zatim da uneste broj tablica vašeg automobila. Sva podešavanja će biti sačuvana za sledeći put i biće potrebno samo da odaberete zonu u kojoj ste parkirali vaš automobil i aplikacija će poslati SMS poruku. Na ovaj način možete izbjeći ukucavanje registarskih tablica svaki put kada trebate platiti parking, kao i traženje table sa telefonskim brojem zone u kojoj se nalazite.

ParkingMNE ParkingMNE

Korisnik će dobiti obaještenje od servisnog centra o isteku parkinga i ukoliko to želi može ga produžiti. Jedna od stvari koje bi smo voljeli da vidimo u nekoj od budućih verzija ove aplikacije je GPS lokacija vašeg automobila, kao i automatski odabir parking zone u zavisnosti od vaše trenutne lokacije.

ParkingMNE ParkingMNE

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Cafe Del Montenegro
Cafe Del Montenegro
Aplikacije, Ex-YU
Parking MNE + važni brojevi
Parking MNE + važni brojevi
Aplikacije, Ex-YU

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.