13. 10. 2011.

Bunny Shooter


Bunny Shooter

Priča jedne od najpopularnijih besplatnih igara poslednjih mjeseci je prosta – potrebno je pronaći način da povratite šargarepu, koju su vam ukrali ružičasti zločesti zečevi.


Vašu osvetu možete za sada tražiti kroz dva svijeta, treći je u najavi, a četvrti je obilježen znakom pitanja. Svjetovi se sastoje od 60 nivoa u kojima morate ubiti sve zečeve, kako bi povratili svoju šargarepu. Kao oružje vam na raspolaganju stoje luk i nekoliko strijela. Navigacija je jednostavna, povlačenjem strijele možete
odrediti njenu brzinu i željeni ugao kretanja. Svaki sledeći nivo je zaključan, tako da morate ubiti sve zečeve s predhodnog kako biste otvorili naredni. Skor je prikazan zvjezdicama, pa se kasnije možete vratiti da probate da popravite rezultat.

Bunny Shooter Bunny Shooter

U početku prilično jednostavni nivoi kasnije se usložnjavaju, pa često morate razmisliti o strategiji kako da eliminišete male napasti. U prvom svijetu oružje je identično, samo jednostavni luk i strijela, imaćete pomoć i poneke bombe, dok u drugom svijetu srijećemo i druge vrste strijela kao npr. one koje eksplodiraju.

Bunny Shooter Bunny Shooter

Grafiku karakterišu jasne, žive boje i simpatičan stil crtanog filma. Priču dobro prate zvučni efekti, bombe eksplodiraju, jasno se čuje da je strijela završila u stablu, ali na žalost nema neke konkretne muzike u igri.

Kao i sve drugo, neki je hvale, neki kude. Prema našem mišljenju, igrici definitivno nedostaje mnogo više opcija, dodataka, mašte. Možda, za promjenu, ne bi bilo loše vidjeti zečeve neke druge boje, nekog drugog izraza lica ili možda neke u pokretu. I iskreno – ružičasti zečevi ne ostavljaju utisak slatkih, nježnih stvorenja iz svarnosti. Zapravo, prave su male napasti sa zločestim kezom.

Bunny Shooter Bunny Shooter

Moramo isto dodati i iritirajuće reklame koje se nalaze svuda i konstantno su prisutne. Takođe su i strateški pozicionirane da bi ste slučajno kliknuli na njih. Ukoliko vam se dopada igra i želite da je kupite, cijena je $0.99, takodje je moguće i kupiti i neku drugi luk za strijele ukoliko vam je standardni dosadio po cijeni od $1.99?! Naša preporuka je da se držite besplatne verzije.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.