17. 10. 2011.

Ako često putujete zbog posla ili zadovoljstva, upoznajte svog budućeg najboljeg prijatelja


TripAdvisor

TripAdvisor aplikacija za Android OS će vam pomoći da nađete veliki broj informacija za preko 400.000 lokacija u svijetu, a uređuje je preko 2 miliona njenih korisnika.


U glavnom meniju, odaberite sadržaj koji vas interesuje – hoteli, restorani, atrakcije, reviwes ili letovi prema željenoj destinaciji. U sledećem koraku, unesite mjesto u koje putujte i dobićete listu onoga što vas zanima, sa potrebnim informacijama o lokaciji i brojevima telefona, cijenama. Sve lokacije ćete pronaći na mapi, možete poslati i e-mail. Osim cijene i lokacije, kod odabira će vam svakako pomoći i mišljenja preko 2 miliona korisnika ove aplikacije, koji su već posjetili ova mjesta. Dostupan je i veliki broj fotografija za sve pomenute kategorije, a osim mape tu je integracija sa Google Street View.

TripAdvisor TripAdvisor

Za slučaj da se nenadno nađete u nepoznatom gradu, bez smještaja, poslužiće vam opcija – Near me now, koja će vam prikazati sva mjesta u blizini. Preko GPS-a lako ćete doći do željene tačke, hodajući ili koristeći javni transport. Pored komentara sa putovanja, svaki korisnik je u mogućnosti da aplikaciji doda i nova mjesta, hotele i atrakcije, koje sada nisu dostupne. Možda baš iz svog grada.

TripAdvisor TripAdvisor

Za kratko vrijeme Tripadvisor je postao jedan od sajtova sa najvećim povjerenjem korisnika u svojoj kategoriji. Jedan od razloga je vjerovatno i što administratori onemogućavaju PR menadžerima hotela i restorana da utiču na rejting na sajtu. Sigurni smo da isto važi i za aplikaciju.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


booking.com
booking.com
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.