18. 10. 2011.

They Need To Be Fed


They Need To Be Fed

Drevna civilizacija prijateljskih bića je na izdisaju. Oni moraju biti nahranjeni! Sa ovim uvodom počinje igra holandskog programera Jesse Venbruxsa u izdanju YoYo Games.


Igra nas vodi u svijet na kome vlada gravitacija sa 360°. To zapravo znači da ćete uvijek biti privučeni na obližnju platfotmu i nećete moci nigdje propasti. Na ovom svijetu drevna bića polako izumiru od gladi i vi morate učiniti sve da bi ste ih nahranili. Neće biti dovoljno to što ćete pokušavati da se probijete kroz mnogobrojne prepreke i pokušati da sačuvate živu glavu bježeći od raznih šiljaka, crnih rupa pa i granata, već kada dođete do izgladnjelog bića na kraju nivoa moraćete podnijeti najveću žrtvu: Baciti se u čeljusti ovog bića i nahraniti ga sa samim sobom.

They Need To Be Fed They Need To Be Fed

Osim prilično kratke i jako neobične priče, igra vas vodi direktno u akciju, vašeg glavnog junaka pomjerate pritiskom na strelice lijevo i desno, a pritisak na skok će vam pomoći da doskočite na sledeću platformu. Ova igra u potpunosti plijeni živim bojama, i odličnom muzikom u pozadini, koja bez obzira koliko dugo je igrate neće uspjeti da vam dosadi. Osim hranjenja po jednog drevnog bića na svakom nivou, usput skupljate i dijamante, koji će vam pomoći da otključate veće nivoe.

They Need To Be Fed They Need To Be Fed

Ova igra ima 11 svjetova, preko 80 nivoa, preko 200 dijamanata koje možete skupiti, 36 dostignuća koja možete osvojitii još mnogo toga, a ako to nije dosta programeri rade na novim nivoima. Igra je optimizovana kako za Android telefone tako za tablete. YOYO Games je u saradnji sa Sony-em igru optimizovao i za Sony Ericsson Xperia™ Play. Cijena od $0.99 na Android Marketu je i više nego povoljna, a ukoliko ipak više volite besplatne stvari, applikaciju možete skinuti besplatno sa GetJara (Premium aplikacije vrijedne 50USD besplatne sa GetJar).

httpv://www.youtube.com/watch?v=hTIiLrH87gw

Cijena: $0.99 / Besplatna na GetJar

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.