21. 10. 2011.

Večernji list


Večernji list

Za one koji žele biti pravovremeno informisani o zbivanjima u regionu i svijetu, preporučujemo Večernji list Lite aplikaciju za Android OS. Ovaj dnevnik, jedan od vodećih u Hrvatskoj, dostupan je od februara 2011. na Android marketu.


Veliki broj novosti koje se objavljuju svakodnevno sortiran je u manje više standardne kategorije za sve dnevnike – biznis, sportal, najnovije, kultura, aktualno… Meniji su pregledni, laki za pretraživanje, pa ćete lako naći sve ono što vas zanima. Kao pomoć u pretraživanju, postoji i mala lupa u donjem lijevom uglu, koja će vam omogućiti pretraživanje po riječima ili pojmovima. Novosti su praćene galerijom slika, a svaki čitalac može postati i reporter objavljivanjem sopstvenih tekstova, slika ili snimaka.

Večernji list Večernji list

Korisnici imaju mogućnost da pošalju svoje fotofrafije i video zapise direktno sa telefona, međutim ono što zamjeraju ovoj aplikaciji je nemogućnost kometarisanja sadržaja. Vidjećemo hoće li autori uzeti u obzir ove primjedbe. Verčernji list Lite možete preuzeti besplatno sa Android marketa i čitati ga svakodnevno u udobnosti svog doma. Ako ipak mislite da je nedjeljna jutarnja kafa romantičnija uz šuškanje štampanih izdanja, moraćete otići do kioska.

Večernji list Večernji list

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Prehrana po bolestima
Prehrana po bolestima
Aplikacije, Ex-YU
PLIVAzdravlje
PLIVAzdravlje
Aplikacije, Ex-YU

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.