25. 10. 2011.

PLIVAzdravlje


Pliva zdravlje

Jedna od najvećih farmaceutskih firmi Jugoistočne Evrope, PLIVA, svoju 90 godina dugu tradiciju, osvježila je je aplikacijama za mobilne uređaje. Pliva nam nudi čak 3 aplikacije za Android, a ovog puta ćemo opistati aplikaciju PLIVAzdravlje.


Ova živopisna aplikacija nudi veliki broj članaka na temu zdravlja. Korisne medicinske informacije, nova otkrića, korisni savjeti , zanimljivosti iz svijeta medicine, jasno su podijeljeni u različite kategorije, što pregled sadržaja čini jednostavnim.

Pliva zdravlje Pliva zdravlje

Muško i žensko zdravlje, prehrana, majka i dijete, samo su neke od postojećih kategorija. Međutim, manjkavost ove aplikacije je nedostatak pretrage. Pretraga je donekle olakšana postojanjem kategorije Mapa tijela, međutim, omogućavanje pretrage sadržaja prema ključnim riječima, moglo bi učiniti ovu aplikaciju još korisnijom za upotrebu, jer bi pretraga bila značajno unaprijeđena.

Pliva zdravlje Pliva zdravlje

Sve u svemu PLIVAzdravlje je odlična aplikacija za sve ljude sa naših prostora koji mogu naći mnoštvo aplikacija za zdraviji i srećniji život.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.