29. 10. 2011.

Facebook Messenger


Facebook Messenger

Facebook Messenger je nova Android aplikacija, koja bi trebala da vam omogući bržu i jednostavniju komunikaciju sa vašim prijateljima. Aplikacija, kao što možete očekivati je besplatna, i od nedavno se nalazi na Android Marketu.


Facebook Messenger

Facebook Messanger je aplikacija koja dolazi kao rezultat Facebookove kupovine kompanije Beluga. Aplikacija vam omogućava komunikaciju sa vašim prijateljima koristeći 3G ili Wi-Fi mrežu umjesto slanja SMS poruka. Na prvi pogled se ne razlikuje mnogo od chat opcije koju već imate u Facebook aplikaciji za Android, međutim Facebook je želio da kreira posebnu, lako dostupnu aplikaciju koja bi vam omogućila da koristite Facebook umjesto neke od drugih messenger aplikacija.

Facebook Messenger Facebook Messenger

Aplikacija podržava slanje poruke grupi prijatelja, kao i push notifikacije. Tokom razgovora, u koliko to želite možete omogućiti prijateljima da vide vašu lokaciju na mapi, što bi trebalo da osigura da više nećete morati lutati da mi se negdje našli. Aplikacija podržava slanje novih ili postoječih fotografija koje već imate na vašem telefonu. Kao što smo već rekli aplikacija je besplatna, pa probajte i sami.

Cijena: Besplatna

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.