31. 10. 2011.

Peludna prognoza


peludna prognoza

Dobra vijest za sve one, koji imaju problem sa peludnim/polenskim alergijama. Peludna prognoza vam omogućava da na osnovu podataka sa nje izbjegnete alergen, a time i neprijatne simptome alergije.


Nedavno smo vam predstavili Plivinu aplikaciju pod nazivom PLIVAzdravlje, a sada želimo da sve one koji imaju problema sa alerijama pripremimo za proljeće i predstavimo Peludnu prognozu.

Aplikacija je podijeljena je u tri odjeljka – Peludna prognoza, Peludni kalendar i Abeceda alergena. U peludnoj prognozi, naći ćete koncentraciju alergena u vašem gradu u momentu kada koristite aplikaciju, prikazanu na tzv. peludnom semaforu.

peludna prognoza peludna prognoza

Peludni kalendar prikazuje period cvjetanja pojedinih biljaka, kada se očekuje najveća koncentracija peluda/polena u vazduhu. U abecedi alergena naći ćete popis alergogenih polena podijeljenih prema porijeklu, a poređanih po abecedi. Odabirom pojedine biljke, dobijate kratak opis i ilustraciju, kao i podatke o stepenu alergogenosti. Autori su dali mogućnost pretplate za dobijanje peludne prognoze, potrebno je samo unijeti grad i email.

peludna prognoza peludna prognoza

Ova izuzetno korisna aplikacija, svima koji imaju probleme sa alergijama, se trenutno odnosi samo na gradove u Hrvatskoj. Nadamo se da ćemo u mogućnosti moći da vidimo i informacije za čitav region.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Vijesti
Vijesti
Ex-YU
Prehrana po bolestima
Prehrana po bolestima
Aplikacije, Ex-YU
Blic
Blic
Aplikacije, Ex-YU

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.