03. 11. 2011.

TuneIn Radio


TuneIn Radio

Za sve one koji ne mogu bez radia, TuneIn je napravio svoju aplikaciju za Android. U ovom svojevrsnom katalogu, možete naći veliki broj radio stanica, lokalnih i inostranih.


Sa 50.000 radio stanica iz cijelog svijeta, dostupnih u jednoj aplikaciji, velike su šanse da se i stanica iz vašeg komšuiluka nalazi u ovoj aplikaciji. U glavnom meniju možete da odaberete koju vrstu radia želite slušati – lokalni, muzicki, sportski… Stanice možete odabrati i prema jeziku, čak i prema muzickom žanru. Svoje omiljene frekvencije možete sačuvati u my preset folderu, a sve ono što zanima vase uši, možete podijeliti i sa prijateljima, emailom ili putem twittera i facebooka. Ako u miđuvremenu dobijete poruku ili želite otvoriti neku internet stanicu, ne brinite, TuneIn ce nastaviti da radi u pozadini.

TuneIn Radio TuneIn Radio

Da bi ste se otisnuli u avanturu otkrivanja novih radio stanica, dovoljno je samo da protresete vaš telefon, i nekoliko trenutaka kasnije stanica aplikacija će odabrati neku drugu stanicu po principu slučajnog uzorka. Aplikaciju takodje možete koristiti kao budilnik, a umjesto iritirajućeg zvona budiće vas zvuci radio stanice koju odaberete.

TuneIn Radio TuneIn Radio

Interesantan i širok sprektar frekvencija može učiniti ovu aplikaciju vašim velikim prijateljem ako želite da prekratite vrijeme, npr. dok cekate prevoz ili da se vaša djevojka konacno pojavi na dogovorenom mjestu, ukoliko imate neograničeni internet i 3G, ukoliko ne, uvijek vam ostaje wi-fi.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Shazam
Shazam
Aplikacije
Google Music
Google Music
Vijesti

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.