07. 11. 2011.

Procurele specifikacije za Samsung Galaxy S III


Samsung Galaxy S III

Po glasinama Samsung Galaxy S III će se pojaviti na tržištu tokom sledeće godine a biće predstavljen na Mobile World Congress 2012 u Februaru. Ovaj telefon će biti zanimljiv svim ljubiteljima Samsunga, jer će sadržati odličan hardver i stići će Ice Cream Sandwich verzijom Androida.


Navodno, Galaxy S III će imati dual core procesor na 1.8 GHz i 2 GB RAM memorije. Takođe će sadržati 4.6 inčni Super AMOLED HD displej bez PenTile telhonogije koju danas možemo naći kod Samsungovih ekrana i za kraj kameru od nevjerovatnih 12MP sa W750 BSI CMOS senzorom za kontrolu slike.

Po ostalim informacijama tu će se naći jos i podrška za LTE mreže i NFC. Jedna od zanimljivosti, po glasinama, je da će telefon imati i hardverske Android tastere, i ako će imati Ice Cream Sandwich, koji umjesto hardverskih tastera koristi donji dio ekrana kao što trenutno možemo vidjeti kod Honeycomb uređaja.

Samsung Galaxy S III

Po predhodnim glasinama Galaxy s III je najavljen da ima quad core procesor. Samsung još uvijek nije potvrdio ni jednu od ovih informacija, tako da nam jedino ostaje da ćekamo i da vidimo šta je istina. U svakom slučaju sigurni smo da će novi Galaxy S III nastaviti uspijeh svog predhodnika.


Takođe preporučujemo:


Galaxy S III glasine
Galaxy S III glasine
Vijesti

2 Komentara


Trackbacks and Pingbacks

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.