09. 11. 2011.

Ice Cream Sandwich za HTC telefone


HTC

HTC je najavio update Android operativnog sistema za odabrane modele svojih telefona za početak sledeće godine. Na žalost lista još uvijek ne sadrži sve popularne telefone ovog proizvođača. Pogledajte koji telefoni će dobiti update…


Tajvanski proizvođač je za sada najavio update za HTC Vivid, Sensation, Sensation XL, Sensation XE, Rezound, Evo 3D, Evo Design 4G i Amaze 4G. Mi smo po malo razočarani što nismo vidjeli bar još HTC Desire HD i još neke modele na ovoj listi, međutim to vjerovatno samo znači da će vlasnici drugih modela na žalost morati malo duže da čekaju. HTC je jedna od prvih kompanija koja je dala malo preciznije podatke vezano za update postojećih telefona na novu verziju Androida.

Podsjećamo da zvanični početak prodaje Galaxy Nexus telefona i samim tim lansiranje Ice Cream Sandwich-a 17. novembar. Po nezvaničnim informacijama iz Googla vlasnici Nexus S telefona će biti prvi koji će dobiti update “ubrzo” nakon pojavljivanja Galaxy Nexusa.

Inače, HTC uz Samsung od nedavno prodaje više mobilnih telefona u Americi od Applea. HTC je naime isporučio milion, a Samsung 300.000 telefona više ove godine od Applea. Na ove cifre može jedino uticati povećana prodaja iPhone 4S telefona za predstojeću prazničnu sezonu.


There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.