23. 11. 2011.

AccuWeather


accuweather

Jedna od najboljih aplikacija za vremensku prognozu, koje su trenutno dostupne na Android marketu, svakako je AccuWeather. Sa svoje 4 zvjezdice obećava preciznu vremensku prognozu i još dosta interesantnih detalja.


Kada downloadujete aplikaciju, vaša trenutna lokacija će biti detektovana pomoću GPS-a. Na glavnoj strani u dnu, zapazićete horizontalni meni. Prva opcija vam daje prikaz trenutne temperature u vašem mjestu , a osim toga, vidjećete i kolika je vlažnost vazduha u vašem gradu, kakva je vidljivost, UV index, vrijeme izlaska i zalaska sunca. Zanimljiva je tv. RealFeel prognoza tj. subjektivni osjećaj temperature, koja je vlasništvo AccuWeathera i složenim sistemom izračunava kako osoba osjeća određenu temperaturu zavisno od trenutnih vremenskih uslova. Takođe, možete vidjeti i temperaturu po satima u toku dana. Sledeća opcija je kalendar u kome ćete naći vremensku prognozu sa sledećih 15 dana, a u narednoj satelitski snimak kretanja vremenskih prilika u poslednjih nekoliko sati. I kao da to nije dovoljno, možete pogledati vremensku prognozu pojedenih svjetskih medija na engleskom i španskom. Svi podaci se automatski updatuju svakih 15 minuta.

accuweather accuweather

U settings su dostupna brojna podešavanja, npr. možete dodati do 10 lokacija čije vrijeme želite pratiti, podesiti notifikacije na 5 ili više minuta, izabrati jedinice stepeni, Farenhajt ili Celzijus itd.

Trenitno je aplikacija dostupna na 23 jezika, a informacije sa nje možete dijeliti sa vašim prijateljima putem socijalnih mreža ili e-maila.

Cijena: Besplatna

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.