28. 11. 2011.

LiveScore


LiveScore

Kladioničari su zasigurno dobro upoznati sa LiveScore sajtom. Oni, ali i svi drugi koji koriste Android telefone, za brz pristup aktuelnim rezultatima,sada mogu koristit LiveScore aplikaciju.


Kada pokrenete aplikaciju, na prvoj strani dobićete meni u dnu. Automatski se prikazuje lista fudbalskih utakmica, koje se igraju tog dana. Odabirom sledeće opcije iz menija -Soccer Live- možete pratiti rezultate utakmica, koje su trenutno u toku. Odabirom treće opcije, dobićete Soccer menu, gdje možete pogledati raspored i rezultate praktično svih fudbalskih utakmica u svijetu, uključujuci i utakmice kvalifikacija za svjetska i evropska takmičenja. Svakako su najtraženiji fudbalski rezultati, a četvrta opcija – Sports-, nudi još i rezultate iz košarke, hokeja i tenisa. Kroz setingse mozete podesiti interval ažuriranja podataka na manje od 60 sekundi ili preporučiti aplikaciju prijateljima.

LiveScore LiveScore

Definitivno odlična aplikacija za sve strastvene sportske fanove, brza i laka za korištenje,a tačne rezultate garantuje to sto je direktan izvor aplikacije LiveScore sajt,koji detaljno i tačno prati sportske rezultate jos od 1998.godine. Za slučaj da niste u mogućnosti da gledate važnu utakmicu svog omiljenog tima, bilo zbog rođakove svadbe ili sahrane ili nečeg trećeg, LiveScore aplikacija je zasigurno pravi izbor.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.