29. 11. 2011.

World Travel Guide by Triposo


Triposo

Približavaju se novogodišnji i božićni praznici, pa vjerovatno veliki broj vas planira putovanje. Ako ste odabrali destinaciju ili jos tražite, sa velikim brojem korisnih informacija, može vam pomoći Triposo.


Ova sjajna aplikacija sadrži popis praktično svih zemalja u svijetu. Kada odaberete željenu zemlju, morate downloadovati podatke. Prvo ćete vidjeti meni u kom možete pročitati opšte podatke o zemlji, destinacije koje možete posjetiti, pa čak i informacije o jeziku koji se u njoj govori. Sledeći korak može biti odabir određenog grada ili mjesta i ponovo ćete naći meni sa podacima vezanim za grad – istoriju, najvažnije turističke atrakcije, predloge gdje da jedete, gdje da se provedete uveče… Kada se jednom nađete u gradu koji ste odabrali, korisne će biti i mape,koje se nalaze u aplikaciji, mada ponekad mogu biti i pomalo zbunjujuće, jer nemaju obilježene sve detalje ni kod maksimalnog zumiranja. Ako je to slucaj, svakako možete iskoristiti GPS vašeg telefona.

Triposo Triposo

Triposo kao izvor informacija koristi Wikipediju, Wikitravel, Tripadvisop i mnoge druge sajtove. Odlično funkcionise offline, samo je potrebno da vaša destinacija bude prethodno downloadovana. Triposo može postati vaš najbolji vodič, gdje kod da se našli, posebno ako sami organizujete svoje putovanje, pa više nećete morati da nosite mape i guidebooks. Jedina zamjerka bi mogla biti što manje zemlje i manje poznate destinacije često nemaju dovoljno raspolozivih informacija i za takva mjesta biste morali potražitii neke druge izvore podataka.

Svakako vam želimo da uživate u predstojećim praznicima, uz vaš smartphone i novi džepni vodič.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.