30. 11. 2011.

Parking MNE + važni brojevi


Parking MNE + važni brojevi

Nova aplikacija za crnogorsko Android tržište je odnedavno u etru. Najvažnije telefone i plaćanje parkinga sada možete naći i putem aplikacije.


Kada otvorite aplikaciju, na prvoj strani naći ćete 4 ikonice, od kojih se prve 3 odnose na brojeve hitne pomoći, vatrogasne službe i policije. Odabirom neke od njih, automatski pozivate ove službe. Četvrta ikonica služi za plaćanje parkinga i sada je dostupna za Podgoricu i Herceg Novi. Kada otvorite ovu ikonicu, potrebno je da unesete broj registarskih tablica i odaberete zonu u kojoj je vaš automobil i poruka je poslata. Da biste našli još brojeva,potrebno je da u meniju, u vrhu glavne strane, odaberete grad u kome živite. Ako je to npr. Podgorica, u aplikaciji ćete naći praktično sve brojeve službi i ustanova koji vam mogu biti potrebni – ambasade, apoteke, hoteli, banke, dežurne službe, institucije, domovi zdravlja, dostava hrane, taxi… Za manje gradove je dostupan manji broj informacija, međutim autori obećavaju brzi upgrade.

Parking MNE + važni brojevi Parking MNE + važni brojevi

U istom meniju, na vrhu glavne strane, postoji i opcija Crna Gora, gdje se nalazi još mnogo brojeva – mobilnih operatera, komunalnih službi, službi održavanja, bolnica, nevladinih organizacija, AMS… Za pojedine institucije su dostupne i URL adrese, a za neke možete naći i lokaciju pomoću Google maps.

Iako se radi o alpha verziji, čini se da aplikacija sadrži praktično sve brojeve, makar za teritoriju Podgorice, a autori za ubuduće obećavaju još brojeva, URL adresa i pozvaju sve korisnike da upute svoje sugestije.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Cafe Del Montenegro
Cafe Del Montenegro
Aplikacije, Ex-YU

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.