12. 12. 2011.

Cafe Del Montenegro


Cafe Del Montenegro

Dobri stari CDM već je 14 godina sa nama online, kao jedan od prvih internet sajtova iz Crne Gore. Oni malo stariji svakako se toga dobro sjećaju, jer je svojevremeno Cafe Del Montenegro bio glavno mjesto online informisanja. Da bi ostalo tako, CDM tim se potrudio da kroz Android aplikaciju sada sve informacije možete dobiti i u hodu.


Aplikacija prati CDM sajt, izgledom i sadržajem informacija, pa se tako na naslovnoj strani nalaze poslednje najvažnije vijesti, podijeljenje po kategorijama. U vrhu glavne strane, naći cete popis svih kategorija – politika, društvo, lifestile… Kategorije možete birati i pomoću opcije – Kategorije, koju ćete naći na dnu strane, zajedno sa opcijama Najčitanije i Ja reporter, putem koje možete podijeliti neki svoj zanimljiv video ili tekst. Kada odaberete vijest koja vas zanima, na dnu ekrana pojaviće se opcije – Nazad, Preporući i Komentariši. Upravo opcija Nazad je ono što korisnici aplikaciji najviše zamjeraju, jer je vecina ljudi navikla da koristi back dugme telefona, a u ovom slučaju pritiskom na back dugme izlazite iz aplikacije. Pomalo je problematična i prevelika osjetljivost vertikalnog skrola i touch screena, pa praktično na najmanji dodir prilično nekontrolisano “letite” sa vijesti na vijest. Nadamo se da ce kreatori ubrzo popraviti ove sitnice.

Cafe Del Montenegro Cafe Del Montenegro

Sve u svemu aplikacija za pohvalu, sa preko 1000 downloadova i rejtingom od 4 zvjezdice. Očekujemo da će pored novih i stari CDM ljubitelji, sada vec prilično ozbiljni ljudi, poći u korak sa tehnologijom i pored sajta, koristiti i ovu odlicnu aplikaciju.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Parking MNE + važni brojevi
Parking MNE + važni brojevi
Aplikacije, Ex-YU

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.