13. 12. 2011.

Shazam


shazam

Da se više ne biste pitali ko to tamo pjeva, downloadujte Shazam. Ovaj mali muzički talenat, otkriva nam izvođače i imena pjesama koje još ne znamo, dovoljno je samo da svoj telefon usmjerimo prema izvoru zvuka.


Kada otvorite početnu stranu Shazama, na vrhu strane vidjećete nekoliko opcija – Tagging, My taggs, Chart i Friends. Automatski se otvara Tagging, a klikom na sredinu strane pokrećete tzv. listening, nakon čega trebate svoj aparat usmjeriti prema izvoru zvuka 30tak sekundi. Ako se pjesma nalazi u Shazamovoj bazi, dobićete ime pjesme i autora, kao i ponudu da pjesmu kupite preko Amazon MP3 stora. Sve pjesme koje Shazam tagguje, sačuvaće u My taggs, a otvaranjem opcije Friends možete pogledati i što vaši prijatelji slušaju, koristeći Facebook. U opciji Chart Shazam će vam pokazati što to ljudi najviše tagguju, a pomoću dugmeta Menu možete otvoriti i Blog.

shazam shazam

Shazamova baza sadrži uglavnom strane pjesme, tako da za našu muziku ipak moramo naći neke druge načine pretrage. Na Android marketu postoje besplatna i premijum verzija od $4.99. Kao i obično možete probati besplatnu verziju i ukoliko vam se dodatne opcije dopadaju, kasnije je i kupiti.

Cijena: Besplatna
Tags: ,

Takođe preporučujemo:


Google Music
Google Music
Vijesti
TuneIn Radio
TuneIn Radio
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.