14. 12. 2011.

Produžite život baterije sa Juice Defender aplikacijom


Juice Defender

Ono što većina korisnika smatra glavnim nedostatkom pametnih telefona je kratko trajanje baterije. Nakon klasičnih Nokia, sa baterijama koje su trajale po nekoliko dana, 24 sata ili kraće se čini pravim nedostatkom. Međutim, izgleda da se na Android marketu nudi rješenje i za to. Među brojim aplikacijama za produžavanje trajanja baterije, ovoga puta za vas smo izdvojili JuiceDefender.


Ova aplikacija postoji u beta verziji, koja je besplatna i dvije verzije koje se plaćaju, JuiceDefender Plus i JuiceDefender Ultimate. JuiceDefender radi tako što zapravo inaktivira sve aplikacije vašeg telefona kada niste u WiFi mreži. Tako na primjer, ako ste van WiFi signala, WiFi radio će biti ugašen. Nakon određenog intervala, Juice će provjeriti WiFi konekciju i zavisno od toga aktivirati ili inaktivirati aplikaciju. Isto tako, u toku noći, pogasiće sve antene vašeg telefona.

Juice Defender Juice Defender

Kada otvorite početnu stranu, primijetićete da je aplikacija po defaultu disabled (isključena). Nakon aktiviranja (enabled), kao default profil biće ponuđen balanced. Pored njega, postoje još agressive, extreme , customize i advanced. Svi profili nisu dostupni na beta verziji, koju smo mi koristili, a da biste saznali koji, pokušajte da aktivirate neki od njih od njih i dobićete objašnjenje. Pored dodatnih profila, plaćene verzije sadržei veliki broj mogućnosti za podešavanje opcija – night schedule, weekend schedule, WiFi control…

Prema našem iskustvu, sa beta free verzijom, za 48 sati dužina trajanja baterije je produžena za 1.54x, što i nije tako loše. Ako želite još „dužu“ bateriju, moraćete kupiti neku od preostalih aplikacija, naravno, ako je kupovina aplikacija moguća u vašoj zemlji.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Kako produžiti život baterije
Kako produžiti život baterije
Savjeti

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.