15. 12. 2011.

Novi update za Skype


skype

Naravno da ste čuli za Skype. Većina vas je sigurno član velike Skype porodice, koja prema podacima od septembra, ima 663 miliona registrovanih korisnika. Nakon uvođenja opcije video razgovora za mobilne telefone u julu ove godine, novi update je objavljen prije 2 dana, pa Skype 2.6 verzija za Android dolazi sa još poboljšanja.


Najvažnije novine se odnose na dijeljenje fotografija, videa i fajlova putem aplikacije. Sve ovo je moguće putem WiFi ili 3G mreže. Takođe, za uređaje sa NVIDIATegra 2 procesorom poboljšan je kvalitet video poziva i produženo trajanje baterije dok koristite aplikaciju. Proširena je i lista telefona sa kojih se mogu ostvarivati video pozivi, pa se korisnici HTC Amaze 4G, Motorola DROID 4 i Motorola DROID RAZR mogu radovati, mada na svom blogu kreatori tvrde, da svako sa Android uređajem od 2.2 (Froyo) ili novijem, može da koristi opciju video poziva. Kako su još istakli –„sada je jednostavnije nego ikada dijeliti specijalne trenutke sa onima koje volite”.

skype skype

Zanimljivo je da je Skype nakon osnivanja 2003.godine, već nakon dvije godine kupio eBay za 2,5 milijarde dolara. Od 2009. je bio u vlasništvu SilverLake grupe. Kako je od oktobra ove godine postao dio Microsofta za ništavnih 8,5 milijardi dolara, sigurni smo da ubuduće možemo očekivati još mnogo novina. Naravno besplatno, kao i do sad.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
booking.com
booking.com
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.