16. 12. 2011.

Grand Theft Auto III: 10 Year Anniversary Edition


gta 3

Nedavno smo objavili da GTA 3 stize i na Android uređaje (GTA III dolazi na Android 15. decembra). Danas smo već instalirali ovu nevjerovatnu igru. Pogledajte naše prve utiske…


Da, već je prošlo 10 godina od kada se pojavio GTA III. Ovo je bila jedna od prvih igara koja nam je donijela otvoreni svijet, po kome smo mogli slobodno da se krećemo i da istražujemo. Sada, nakon toliko vremena GTA III je tu za Android uređaje. Ovo nije osiromašena verzija već kompletna igra sa unaprijeđenom grafikom koja izgleda puno bolje od onoga što ste vidjeli prije 10 godina na vašem PC računaru. Pogledajte dva uporedna videa stare i nove verzije.

Stara verzija

Nove verzija

Nakon oko 450MB instalacije, pokrenuli smo igru. U početku su nas malo brinule kontrole na touch screenu ali Rockstar je odradio fantastičan posao i nećete imati nikakvih problema sa njima. Kontrole možete pomjerati i mijenjati im veličinu baš kako vama odgovara. Kada ste u autu možete koristiti strelice lijevo i desno za upravljanje ili akcelerometar. Muzika u igri je uobičajeno dobra, i osim odličnih zvučnih efekata, tu je i 9 radio stanica koji će upotpuniti vašu vožnju kroz Liberty City. Android verzija, baš kao i nekadašnja PC verzija donijeće vam dane i dane odlične zabave.

gta III

Tokom igre nismo primjetili nikakve tehničke probleme. Igra je radila i više nego glatko na Galaxy Tabu 10.1. Posle prvih 10 minuta igre lako smo došli do zaključka da je ovo najboljih $4.99 koje smo ikada potrošili na Android Marketu.

Cijena: $4,99

Takođe preporučujemo:


Memory Trainer
Memory Trainer
Igre
Plants vs. Zombies
Plants vs. Zombies
Igre
World of Goo
World of Goo
Igre

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.