26. 12. 2011.

booking.com


booking.com

Ako još uvijek niste, krajnje je vrijeme da organizujete novogodišnji doček. Za slučaj da ste se odlučili da odputujete iz grada i da sami organizujete svoje putovanje, Booking.com će vam pomoći da rezervišete smještaj. Aplikacija koja prati jedan od svjetski najpoznatijih sajtova za rezervaciju hotela, učiniće vam dostupnim preko 100 000 hotela u oko 76 zemalja svijeta.


Po aktiviranju aplikacije, najprije unesite destinaciju i vrijeme dolaska. Nakon što dobijete sve raspoložive smještaje u željenom gradu, na dnu vašeg ekrana pojaviće se taster sort koji možete iskoristiti da rezultate sortirate prema azbučnom redu, cijeni, popularnosti, broju zvjezdica…, dok pomoću meni opcije na vašem telefonu možete filtrirati rezultate prema cijeni koja vam odgovara, tipu smještaja, opremljenosti soba… Kada odaberete smještaj, dobićete više informacija o njemu, kao i mogućnost da napravite rezervaciju. Kao potvrdu uspješne rezervacije dobićete email, koji ćete pokazati na recepciji hotela, nije potrebno da ga štampate. Ako se dvoumite između više opcija za rezervaciju, možete pročitati iskustva ranijih posjetilaca hotela.

booking.com booking.com

Sajt koji je 1996. godine kreiran samo za rezervaciju hotela u Holandiji, danas je vodeći booking servis u svijetu. Razlog velikog povjerenja korisnika je i sigurnost podataka koje prosleđujete prilikom rezervacije. U prilog tome govori i više od 115 hiljada rezervisanih noćenja dnevno. Treba još pomenuti i da su sve rezervacije besplatne, tj. bez provizije. Isto važi i za aplikaciju. Nadamo se da će Booking.com ispuniti i vaša očekivanja.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.