10. 01. 2012.

Hide It Pro


Hide it pro

Vjerovatno vas nerviraju radoznalci koji žele da vide vaš novi Android telefon. Sigurno ne želite da baš svi oni vide neke vaše slike ili neke aplikacije. Ako imate nešto u svom telefonu, što biste sklonili od previše radoznalih očiju, potražite Hide It Pro na Android marketu.


Hide It Pro zapravo krije i samu sebe. Kada je downloadujete sa marketa, na vašem telefonu će se pojaviti ikonica Audio Manager. Ako je otvorite, vidjećete sva audio podešavanja vašeg telefona, koja zaista funkcionišu. Da biste došli do dijela koji vam zapravo treba, par sekundi zadržite prst na naslovu iznad-Audio Manager. Najprije ćete morati da odaberete način na koji želite da zaštitite vaše tajne-brojčanim pinom ili paternom. Ostalo je lako, odaberete što želite da sakrijete-slike, aplikacije, snimke, a čak možete i da šifrujete tekstove iz vašeg telefona. Sve fajlove možete sortirati po imenu, datumu, kao i foldere po broju ili imenu. Svi sadržaji koje ste sakrili se mogu uobičajeno koristiti, kao i ostali. Možete aktivirati aplikacije ili dijeliti slike sa prijateljima.

Hide It Pro Hide It Pro

Ova aplikacija ima preko milion downloada na Android marketu i ocjenu od 4.8, skoro punih 5 zvjezdica. Od korisnika je uglavnom označena kao „must have“ app, pa možemo smatrati da ne postoje problemi vezani za privatnost vaših sadržaja. Funkcionalna je za sve Android verzije od 1.6, pa na više. Možda vam baš zatreba da sakrijete sadržaje iz telefona nakon predstojećih praznika.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


ConvertPad – Unit Converter
ConvertPad – Unit Converter
Aplikacije
booking.com
booking.com
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.