11. 01. 2012.

ConvertPad – Unit Converter


ConvertPad - Unit Converter

Danas vam predstavljamo zaista korisnu aplikaciju – univerzalni konvertor svih međunarodnih mjernih jedinica, uključujući i valute. Pogledajmo kako funkcioniše.


Kada pokrenete aplikaciju, najprije morate odabrati jezik, prvi i alternativni. Nažalost, odmah ćete primijetiti da nema ni jednog od naših jezika u meniju, ali svako sa osnovnim znanjem engleskog moći će da koristi ovu aplikaciju. Na početnoj strani vidjećete nekoliko opcija – category selection(kategorije), unit selection(jedinice mjere) i value(vrijednosti). Pritiskom na kategorije dobićete meni sa mjernim jedinicama koje vam trebaju – dužina, težina, valute, gustina, protok, jačina struje, pritisak… Zavisno od odabira kategorije, mijenjaće se i jedinice mjere. Kroz meni dugme na vašem telefonu možete promijeniti podešavanja aplikacije npr. koliko često želite da se ažurira kursna lista. Moguće je i odabrati omiljene (favourite) kategorije ili jedinice i urediti njihov izgled i redosled pojavljivanja ili sakriti one jedinice koje vam ne trebaju. Zaista je nevjerovatan broj podataka kojima raspolaže ova aplikacija, pa je zapravo nemoguće opisati sve njene sadržaje. Ne može se reći da je vizuelno baš najsjajnije riješena, ali s obzirom na količinu informacija kojima raspolaže, teško da je moguće urediti drugačije.

ConvertPad - Unit Converter ConvertPad - Unit Converter

Sigurno najbolji konvertor mjera na Android marketu, definitivno neće biti na odmet na putovanjima, studentima, đacima, pa čak i domaćicama, jer se među ostalim jedinicama nalaze i one koje se koriste u kuhinji – kašika i šolja.

Cijena: Besplatna

Takođe preporučujemo:


Hide It Pro
Hide It Pro
Aplikacije
booking.com
booking.com
Aplikacije
Google Sky Map
Google Sky Map
Aplikacije

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.